Διαγωνισμός εκπαιδευτικών: Δεν θα βγουν σήμερα Παρασκευή 6/2 οι σωστές απαντήσεις από το ΑΣΕΠ

Από ενημέρωση που είχε η alfavita.gr από το Γραφείο Τύπου του ΑΣΕΠ έγιναν γνωστά τα παρακάτω:

Σήμερα Παρασκευή 6/2 το ΑΣΕΠ ετοίμαζε για ανακοίνωση τις απαντήσεις στην προκήρυξη 2Π του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών. Ωστόσο το “τσεκάρισμα” από το μηχανισμό του ΑΣΕΠ δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί σήμερα οπότε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ανακοίνωση των απαντήσεων θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται.

Η alfavita.gr έχει λάβει από την επόμενη κιόλας μέρα του διαγωνισμού εκατοντάδες μηνύματα υποψηφίων οι οποίοι εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι το ΑΣΕΠ δεν είναι σε θέση να δώσει τις απαντήσεις αμέσως μετά τη λήξη της διαγωνιστικής διαδικασίας ή τουλάχιστον την επόμενη μέρα. Οι υποψήφιοι δικαίως αναρωτιούνται πως το ΑΣΕΠ απαιτεί από τους ίδιους να δώσουν απαντήσεις σε λίγες ώρες στα θέματα που εξετάζονται και το ίδιο (το ΑΣΕΠ) χρειάζεται μία εβδομάδα για να βρει τις λύσεις στις ερωτήσεις που έβαλε. Τι ακριβώς συμβαίνει; αναρωτιούνται οι υποψήφιοι.

Σχόλιο Chemist.gr : Τόσο δύσκολο είναι να δημοσιεύσουν τις απαντήσεις των ερωτημάτων τους;;; Α,Β,Γ,Δ ήταν… δέν χρειάστηκε να τους γράψουμε και τον κύκλο του krebs! Κάτι δεν πάει καλά σε όλη την κατάσταση….

Related Posts with Thumbnails