Το Chemist.gr στο Race for the Cure 2015

greecerace.grΦέτος για πρώτη φορά το Chemist.gr συμμετέχει με δική του ομάδα στις εκδηλώσεις του Race for the Cure. Δηλώστε συμμετοχή στην ομάδα μας!  Η συμμετοχή είναι 5 ευρώ / άτομο. Γιατί αγωνιζόμαστε;

Τι είναι το Greece Race for the Cure®;

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Αλμα Ζωής» με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure ® διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά των Αγώνα Greece Race for the Cure®  την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

Οι διαδρομές θα είναι δύο, 5χλμ και 2 χλμ αντίστοιχα. Η έναρξη της διοργάνωσης είναι στις 10:30 το πρωί για όλους τους συμμετέχοντες, δρομείς, περιπατητές και δρομείς με chip χρονομέτρησης και η εκκίνηση του 7ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου θα πραγματοποιηθεί στις 11:30π.μ

Έναρξη διοργάνωσης: 10:30π.μ.

Εκκίνηση Αγώνα: 11:30π.μ.

Συμμετρέχοντας στους αγώνες Greece Race of the cure, δημιουργώ πόρους για προγράμματα σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Από τα έσοδα του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2014, φέτος  παρέχονται δωρεάν τα εξής προγράμματα:

  • Πρόγραμμα Ενημέρωσης – Έγκαιρης Διάγνωσης Καρκίνου του Μαστού σε Νέες Γυναίκες 20-39 ετών κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις
  • Πρόγραμμα Γενετικής Συμβουλευτικής και Γονιδιακού Ελέγχου σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και πρώτου βαθμού συγγενείς τους.
  • Ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης που πραγματοποιούνται στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής» στην Αθήνα, στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη.
  • Πρόγραμμα ενημερωτικών ομιλιών για τον καρκίνο μαστού σε χώρους εργασίας.
  • Την οργάνωση προγράμματος έρευνας και διεκδίκησης των δικαιωμάτων των γυναικών με καρκίνο μαστού με τη στελέχωση από Νομικό Σύμβουλο.
Related Posts with Thumbnails