Θέσεις για διδακτορικό και post-doc Χημικών

υποτροφίες χημείαςΠαρουσιάζουμε 7 θέσεις για post-doc στο εργαστήριο του John D. Lambris στην Pensilvania και 2 θέσεις για διδακτορικό στο ΕΚΠΑ

1. Post-doc positions available at UPenn_ProfLambris Group (Positions_Website_Lambris_UPenn)

2. Για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Πρωτεομικοί δείκτες πρώιμης μη επεμβατικής ανίχνευσης της προεκλαμψίας» με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας κ. Νικόλαο Παπαντωνίου στο πλαίσιο του προγράμματος Αριστεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ζητούνται δύο (2) διδακτορικοί ερευνητές για την ερευνητική υποστήριξη του έργου.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους. Η σύμβαση που θα υπογραφεί με το ΕΚΠΑ/ΕΛΚΕ θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με διάρκεια από 1/11/2013 έως 30/9/2015 με και συνολική αμοιβή 62.500 Ευρώ..

Η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος γίνεται βάσει της Κ.Υ.Α 679/1996 (ΦΕΚ Β’ 826), όπως ισχύει σήμερα, και τον Οδηγό Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να λάβουν υπόψη τα προσόντα που απαιτούνται για κάθε ειδικότητα όπως περιγράφονται παρακάτω, και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας αίτηση την οποία αποστέλλουν μαζί με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους και όποια άλλα δικαιολογητικά απαιτούνται για την πιστοποίηση των αναγραφόμενων στοιχείων στo βιογραφικό τους, σε ψηφιακή μορφή στη διεύθυνση akolial@med.uoa.gr με την ένδειξη «Αίτηση: Πρωτεομικοί δείκτες πρώιμης μη επεμβατικής ανίχνευσης της προεκλαμψίας.» (στο θέμα και στην αρχή του μηνύματος)

Ο κύκλος εξέτασης των προτάσεων από την επιτροπή αξιολόγησης θα ξεκινήσει από την ημερομηνία ανάρτησης της πρόσκλησης στo διαδίκτυο με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 15/10/2013.
Απαραίτητα προσόντα :
1) Πτυχίο Ιατρικής/Βιολογίας/Χημείας ή συναφών επιστημών
2) Βεβαίωση από Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που να βεβαιώνει την ιδιότητα υποψήφιου διδάκτορα
Eπιθυμητά προσόντα :
Εργαστηριακή εμπειρία στην ανάπτυξη τεχνικών μοριακής βιολογίας. Εμπειρία στη χρησιμοποίηση τεχνικών πρωτεομικής

Related Posts with Thumbnails