Θέση εργασίας Χημικού Μηχανικού

H B2B SUPPORT ΕΠΕ αναζητά για την προώθηση χημικών προϊόντων και Α’ υλών για βιομηχανίες ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ (ΚΩΔ. ΕΠΑΧ1)
(ΑΝΔΡΕΣ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
Περιγραφή εταιρείας
Η B2B SUPPORT ΕΠΕ έχει βασικό αντικείμενο δραστηριότητος την αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού στην Ελλάδα και Βαλκάνια όπως και την προώθηση Ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό (τρόφιμα και χημικά προϊόντα). Αναζητούμε για την προώθηση συνεργασίας μας με πολυεθνικό όμιλο, επαγγελματίες εξωτερικούς πωλητές  – «Αντιπροσώπους» για την ανάπτυξη και διατήρηση του δικτύου πωλήσεων στις πιο κάτω περιοχές για χημικά προϊόντα βιομηχανικών πελατών.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

– ΕΥΒΟΙΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ
– ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
– ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
– ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
– ΚΡΗΤΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Επίσκεψη σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ πελάτες σε 1 ή περισσότερες από τις παραπάνω συγκεκριμένες γεωγραφικές περιφέρειες και με σκοπό την προώθηση χημικών προϊόντων και Α’ υλών στα οποία η b2b support έχει αποκλειστικότητα διάθεσης στα Βαλκάνια. Καταγραφή των τεχνικών αναγκών πελάτη, Πρόταση των καλύτερων προϊόντων και όρων συνεργασίας για τον πελάτη και σε συμφωνία με την εταιρία. Ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών στην γεωγραφική περιφέρεια ευθύνης.

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
– Προϋπηρεσία σε συναφείς πωλήσεις ή ενεργό πελατολόγιο προς εταιρείες βιομηχανίες-βιοτεχνίες (Β2Β) σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή σε 1 ή περισσότερους από τους παραπάνω βιομηχανικούς κλάδους. Καλή γνώση αγγλικών.
– Εμπειρία σε διαπραγματεύσεις με εμπόρους ή εταιρικούς πελάτες.
– Επαγγελματικό προφίλ, γνώση Η/Υ – Ανεπτυγμένες γνωριμίες στην γεωγραφική περιφέρεια του. Πτυχίο Χημικού Μηχανικού. Συστάσεις.
– Άδεια και κατοχή μεταφορικού μέσου.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ
Υψηλές αμοιβές ως ανεξάρτητος συνεργάτης ιδιαίτερα σε όσους έχουν ενεργό πελατολόγιο, ελεύθερο ωράριο εργασίας, ανάπτυξη νέου πελατολόγιου με τεχνική υποστήριξη από την εταιρία.
– Μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων. Συνεργασία με πολυεθνικό όμιλο διανομής χημικών προϊόντων που αντιπροσωπεύει πάνω από 35 κατασκευαστές παγκοσμίως.
– Δυνατότητα μεγάλου τζίρου, Μπόνους, εταιρικού αυτοκινήτου.

Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο e-mail: hr@b2bsupport.gr με κωδικό θέσης ΕΠΑΧ1.

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Related Posts with Thumbnails