Ένας Περιοδικός Πίνακας διαφορετικός από τους άλλους!!!

ΤΗ wikipedia τη γνωρίζουμε όλοι. Το ίδιο και την ελληνική βικιπαίδεια. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και τη Φρικηπαίδεια! Την ελεύθερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια στην οποία δεν γράφεται ποτέ τίποτα σοβαρό! Συγγραφείς μπορείτε να γίνετε όλοι και να συμβάλετε στη δημιουργία λημμάτων και στην τροποποίηση ήδη υπαρχουσών καταχωρίσεων. Μόνη προϋπόθεση: να γράφετε ανοησίες με τάχα επιστημονικό ύφος! Φυσικά μπορείτε να μπείτε και ως απλοί αναγνώστες.

Frikipaideia logoΣτα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, φτιάχτηκε ένας Περιοδικός Πίνακας των χημικών στοιχείων διαφορετικός από τους άλλους! O Περιοδικός αυτό Πίνακας σατιρίζει τα χημικά στοιχεία και την προέλευσή τους, ενώ όπως αναφέρει και κάποιος…είναι καλύτερος από τον κανονικό γιατί δεν έχει…περίοδο!!! Τον Περιοδικό Πίνακα παρωδία μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

Αν οι παρωδίες σάς αρέσουν, αν έχετε ζωηρή φαντασία και γλαφυρή πένα ή αν απλά θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας με κάτι ενδιαφέρον και αμιγώς πρωτότυπο, επισκεφθείτε την ελεύθερη αυτή διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια στο http://frikipaideia.wikia.com/!

Related Posts with Thumbnails